ÖZDÖKEN VPHE-G Baltalı Tip Vakumlu Pnömatik Hassas Ekim Mibzeri


0,00 TL

Miktar:
Adet


 

 ÖZDÖKEN Model VPHE serisi baltalı tip vakumlu pnömatik hassas ekim mibzerleri ayçiçeği, mısır, pancar, ıspanak, soya, domates, bezelye, pamuk, karpuz, soğan ve kabak gibi farklı nitelikteki tohumları en hassas şekilde sıraya ekebilmek mümkündür. Model VPHE gübreli ve gübresiz olmak üzere 2 farklı model olarak imal edilmektedir.

V Tipi Tohum ve Gübre Sandığı
Boşaltma Kolu
Ekici Diskler
Sandık "V" şeklinin verdiği açısal eğim sayesinde gübrenin kursaklara kolayca akışını sağlar. Ekim esnasında depo içerisinde gübre azaldığı zaman sandık tabanında birikme yapmaz ve sandıkların tamamen boşalmasını sağlar.
Depo sandıkları üzerindeki boşaltma kolları sayesinde ekim sonrası tohum ve gübre sandıklarının zahmetsizce boşaltılmasını ve temizlenmesini sağlar.
Ayçiçeği, mısır, pancar, ıspanak, domates, soya, bezelye, pamuk, karpuz, kabak ve soğan gibi farklı nitelikteki tohumları hızlı ve kolay değiştirilebilir ekici diskler sayesinde ekebilirsiniz.
     
Ekim Arası Mesafe Ayar Dişlileri
Opsiyonel Dekar Sayacı
Güçlü ve Sessiz Fan Sistemi
Farklı nitelikteki tohumların istenilen mesafe aralığına göre manuel şanzıman sistemi sayesinde kolayca ayarlamak mümkündür.
Elektronik dekar sayacı sayesinde ekim yapılan arazinin dekar biriminde boyutunu hassas bir şekilde ölçebilirsiniz.
Mükemmel bir şekilde balanslanmış fan sistemi sayesinde aspiratör içerisinde hava emişi sürekli ve istenilen basınçta kolaylıkla sağlanır.
     
   
Toprağa Basıncı Ayarlanabilir Ekim Üniteleri
   
Değişik toprak şartları için ekim balta bacaklarının toprağa olan basıncı ünite üzerindeki ayarlanabilir kollarla kolayca istenilen seviyeye getirilebilir.

Benzer Ürünler