Mondial TOURING 100 Masti


0,00 TL

Miktar:
Adet


Motor Bloğu

97 cc hacim ve 8.500 d/d’da 6.8 kw güç üretme kapasitesine sahip 100 Masti’nin gücünü hissedeceksin.

Gösterge Paneli

100 Masti gösterge paneline konumlandırılan analog devir/kilometre saati, cep telefonu ikaz ışık göstergesi, sağ/sol sinyal ikaz ışık göstergeleri, vites durum lambası ve uzun far göstergesi mevcuttur.

Sele

100 Masti sele yapısında kaymaz ve su geçirmez sele kılıfı kullanılmıştır. Ayrıca kullanıcı için modifiye edilerek daha ergonomik ve konforlu hale getirilmiştir.

Arka Port Bagaj

Nikelaj kaplamalı, dış görünümü ile uyum sağlanmış arka port bagaj, yanına almak istediğin eşyalar için taşıma kolaylığı sunar.

Sol Elcik

Nikelaj kaplamalı sol elcik üzerine korna düğmesi, uzun/kısa far düğmesi ve sağ/sol sinyal düğmeleri mevcuttur.

Süspansiyon

Nikelaj kaplamalı, önde teleskopik amortisörler ve arkada 5 kademeli, ayarlanabilir, helezonik yay sistemli amortisörler kullanılarak konforlu sürüş amaçlanmıştır.

Aydınlatma & İkaz Lambaları

Gövde krenajı ile uyum sağlanmış nikelaj kaplamalı, aydınlatma kapasitesi güçlendirilmiş farlar, dikdörtgen şeklinde kullanılarak daha göz alıcı hale getirilmiştir. Trafikteki fark edilirlik düzeyi de arttırılmıştır.

Çevreci Ve Estetik Egzoz

Nikelaj kaplamalı, gövde ile uyumu sağlanmış, Euro 3 standartlarında düşük emisyonlu egzoz yapısına sahiptir

Sağ Elcik

Nikelaj kaplamalı sağ elcik üzerinde marş düğmesi, ikaz/uyarı düğmesi, aydınlatma düğmesi bulunmaktadır.

Ön/Arka Fren Sistemi

Nikelaj kaplamalı, kaliperli ön disk fren ve arka kampana fren sisteminin kombine kullanımı ile güçlü ve güvenilir yapısı üstün performans sağlıyor

Benzer Ürünler