Süper Kültivatör


0,00 TL

Miktar:
Adet


Türkaysan tohum yatağı hazırlanması teknolojik gelişmelere paralel olarak süper yaylı kültivatör ve döner tırmık kombinasyonunu da geliştirmiştir. Türkaysan, toprak işleme ve tohum yatağı hazırlama konusunda uzman bir kuruluştur. Türkaysan, toprak işleme için 40 tipten fazla modern ekipmanı çiftçilerimizin hizmetine sunmaktadır. By ekipmanların hepsi Türkaysan 'ın şu ana kriterleri doğrultusunda üretilmektedir:

Kalite ve servis...

HİDROLİK VE KATLANABİLİR BÖLÜMLER:

3.5 metre iş genişliğinden daha büyük aletleri karayolunda rahat taşıyabilmek ve yan kanatların iş durumunda açılmasını sağlayabilmek için hidrolik silindirler yerleştirilmiştir. Bu sayede tohum yatağı kombinasyonları dar sokaklarda bile katlanmış pozisyonda kolaylıkla nakledilir.

KULLANIM AMACI:

Bir şekilde: Tohum yatağı hazırlama, tarla yüzeyini düzeltme, gübreyi toprağa karıştırma, anız işleme, sıra arası çapa işlemleri yapabilmektedir.
Kullanılan malzeme: Yaylı ayaklar ısıl işlemden geçmiş, islah çeliğinden yapılmıştır. Bu sayede çalışma koşullarında titreşim özelliğine sahiptir.

ÇALIŞMA HIZI:

Yaylı Kültivatör ve döner tırmık kombinasyonu için önerilen çalışma hızı kumlu, hafif topraklarda 12 Km/h, normak topraklarda 10 Km/h, ağır ve killi topraklarda 8 Km/h dir.

Benzer Ürünler